Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir ongun tür plakası iki birlikteneşeli vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa değecek şekilde bapya monte edilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + grup seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yapı dışı yangın merdivenleri, çoğu kez binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği elde etmek ciğerin titizlikle tasarlanır.

Bunun için de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binalarda belli başlı standartlarda alan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Fakat yangındaki panik simultane birden binaya ulaşmak talip profesyonel sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmasının önlenmesi ile olası olacaktır.

Bununla yanında, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen değişik bir faktör de kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri ekseriya çelik yahut kırmızıüminyum kabilinden dayanıklı malzemelerden

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini munis görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli esaslı kriterler hane önüne tuzakınarak yangın kapısı hüküm verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve düşüncemcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda dikkat edilmesi gereken tasarım detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Report this wiki page